ON TRACK är det lilla bolaget som drivs med stora ambitioner. Tillsammans besitter vi snart 20 års erfarenhet inom utveckling av cykling, där framförallt MTB har varit huvudfokus. 2013-2017 drev vi Vallåsen Bike Park i egen regi och sedan 2017 driver vi ON TRACK, ett företag på 3 ben.

Webshop – I vår webshop säljer vi cyklar ifrån Ibis cycles, stötdämpare ifrån DVO, elektriska motorcyklar ifrån Cake samt diverse kläder och komponenter ifrån blandade leverantörer.

Verkstad – I våran verkstad bygger vi inte bara nya cyklar. Här har vi även våran dämparverkstad. I webbshopen köper du enkelt din service så skickar vi ut en fraktsedel till dig. Du skickar in dina dämpare, vi servar och skickar tillbaka dem nyservade till dig. Givetvis utför vi även övrig service på cyklar inom mtb segmentet. Kontakta oss om du behöver hjälp.

Utveckling / Byggnationer
Pumptrack – Vi bygger pumptracks efter dina önskemål, i grus eller asfalt för ett långt och underhållsfritt användande.
MTB leder – Vi bygger och konsulterar all typ av ledburen cykling. Med många år och projekt i bagaget syr vi ihop det bästa för just er plats. Ingen skog är den andra lik, det enda vi vet är att vi måste vara rädda om dem!
Utbildning – Fler och fler cyklar och med det växer även intresset för att bygga och underhålla sina egna leder. I våran kurs Hållbara leder med ON TRACKgår vi igenom allt från första kontakt med markägare tills att din nya led är klar för provkörning. Vi skräddarsyr dagen för att passa just erat område så bra som möjligt, har ni inget område ni kan/får bygga på men vill ändå lära er mer? Tag kontakt med oss för mer info och datum på närmaste plats.

Kontakta oss