ON TRACK är det lilla bolaget som drivs med stora ambitioner. Tillsammans besitter vi snart 20 års erfarenhet inom utveckling av cykling, där framförallt MTB har varit huvudfokus. 2013-2017 drev vi Vallåsen Bike Park i egen regi och sedan 2017 driver vi ON TRACK, ett företag på 3 ben.

Webshop – I vår webshop säljer vi cyklar ifrån Ibis cycles, stötdämpare ifrån DVO samt komponenter ifrån Shimano, Crankbrothers mm.

Verkstad – I våran verkstad monterar vi inte bara nya cyklar utan här jobbar vi också som specialister inom dämparservice. Om ni inte har möjlighet att komma in med era dämpare så kan ni enkelt skicka dem till oss. I webbshopen köps servicen du vill ha och vi skickar sedan en fraktsedel som du returnerar dina dämpare med. Vi servar och skickar tillbaka hem till dig.

Utveckling / Byggnationer

Pumptrack – Vi bygger pumptracks efter dina önskemål, i grus eller asfalt för ett långt och underhållsfritt användande.

MTB leder – Vi bygger och konsulterar all typ av ledburen cykling. Med många år och projekt i bagaget syr vi ihop det bästa för just er plats. Ingen skog är den andra lik, det enda vi vet är att vi måste vara rädda om dem!

Liftburen cykling – Att bygga liftassisterad cykling kräver oftast lite extra. Dessa utsätts för ett hårdare och mer frekvent slitage vilket kräver mer ifrån början för att underhållet ska bli minimalt.

Utbildning – Fler och fler cyklar och med det växer även intresset för att bygga och underhålla sina egna leder. I våran kurs “Hållbara leder med ON TRACK” går vi igenom allt från första kontakt med markägare tills att din nya led är klar för provkörning. Vi skräddarsyr dagen för att passa just erat område så bra som möjligt, har ni inget område ni kan/får bygga på men vill ändå lära er mer? Tag kontakt med oss för mer info och datum på närmaste plats.

Kontakta oss